It's a beautiful day.
Tutorial : Bubbles Effect dari bwh blog korang ?
posted by Zakiah Akma January 28, 2013 0 comments
Hi , assalamualaikum !
Hari ni saya ... dengan rajinnya nak buat tuto untuk korang ..

Korang nak tak bubble effect dekat blog korang ?
Senang je ... just ikut tuto dekat bawah ni ye ...




 Log in > Dasboard > Layout > Add a gadget > Html/JavaScript
 Copy KOD dekat bawah ni dan paste kan dekat ruangan Html/ JavaScript 









 Panjang kan ? Then , korang COPY semua KOD kat atas ni ek ..


 Yang warna Merah tu .. korang boleh pilih warna sendiri ... amik > DI SINI !!

 Tukarlah ikut warna apa yang korang semua nak ye .. tapi , jangan terrr padam tanda ni pulak nanti ">>" . Takut tak menjadi ..
 Sekarang , apa lagi ek ? SAVE je lah ... 



Sekarang ... korang semua dah tahu kan ??
Ehehe .. 


Harap blog korang semua cun melecun ek ? 
Nanti .. aku nak tengok sikit blog korang ...
Letak link blog korang dekat komen ye ...


BYE ~







design by Wanaseoby