It's a beautiful day.
Hari ni .. takkan kulupakan ..
posted by Zakiah Akma February 03, 2013 0 comments

Yes ... hari ni memang tak dapat aku lupakan . Aku pun tak tahu kenapa .. tapi , yang pastinya memang aku tak nak lupakan hari ni .. 
Sebab hari ni BEST !!   

Hari ni dah dapat 1 lagi follower . Lepas tu , ramai pulak yang tengok blog aku ni !
( Ceh ! Baru 5 follower nak berlagak pulak kau ek ! )
First time dalam hidup aku , ini yang paling menggembirakan . Korang gembira tak kalau blog korang tetibe dapat 2,000 ke ?? Mestilah happy kan ?? ^^

Lagi satu , dapat jumpa 2 lelaki hensem ! Tapi , tak berminat . Sebab aku setia pada dia seorang je . 

So , nak cerita apa lagi ?? Korang ada cerita menarik tak ?? Bagi link blog korang dekat CBox saya ye ?
Aku pasti akan jenguk punyalah ! <- Terlebih rajin .. 

Ok ! Bye !
design by Wanaseoby