So awesome drawing !
posted by Zakiah Akma February 13, 2013 0 comments


Memang ramai yang berbakat besar kat Malaysia ni ! *Bangga jadi rakyat Malaysia*
Nak tahu , selain Akak Jessica yang pandai melukis . Ada lagi seorang yang saya kenal . Tadi , saya pergi blog dia dan saya tengok dia ada post banyaaakkk pasal lukisan . Cuba tengok lukisan dia kat bawah ni . *Sori akak . Main download je gambar orang . Tapi , saya tak guna pun ^^ *


* Klik untuk tumbesaran yang besar*



Ok . Kalau nak tahu lebih lanjut , Look Here .
Cantik kan lukisan akak tu semua . ^^ . Takkan entry ni nak cakap pasal lukisan je ... = =* (marah)
Tak ~ Sebenarnya nak cakap ARIGATOU GOZAIMASSS !! ^^ . Kerana sudi jadi followers saya . Selama ni saya ingat yang blog saya tak akan dapat followers langsung . Saya target followers saya sampai 1000 ? Sempat ke nak ada followers sebanyak tu selama satu tahun ni ? Entah la . Ikut anda semua lah . Nak follow saya ke tak . Eheh .

Ok . *Asyik cakap ok .... je* Tak de benda nak cakap dah*
I wish for batch '98 will succes in PMR . Yeay ! Akak dengan abang-abang yang menhadapi PMR tahun ni , goodluck ye ? Saya tak pasti lagi , saya akan hadapi PMR tahun depan . Harap-harap lah tak ada . eheheh .

Bye dan assalamualaikum ! :D


design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.