WOW !
posted by Zakiah Akma February 12, 2013 0 comments




Tengoklah lukisan siapa kat atas ni . Ada akak form3 kat sekolah saya yang lukis ni . Nama akak tu Jessica Adella Wong . Ni link Fb dia . Cuba lah tengok lukisan-lukisan yang dia post kat fb . Cun . Tapi , tak tahu lah macam mana dia wat ? Saya pernah tengok lukisan dia secara LIVE . Memang cun lah ! Masa tu , ada rombongan sekolah nak gi Melaka . Tu yang dia bawak tu . Kadang-kadang , setiap hari dia bawak kat sekolah file lukisan dia . Tak silap lah .

Saya pun sekarang ni dah tak ada idea nak post entry apa . Rasanya , saya akan post saya punye blogskins sendiri lain kali . Nak ? ehehe . ><

Ok . Jumpa lain kali . See you !


design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.