Yeah , yeah !
posted by Zakiah Akma February 02, 2013 0 comments

Korang semua buat apa tu ? Hehe .. tak bosan ke ?? Sori ek kalau blog Zack ni tak menarik sangat . Dah malas nak cantik2 kan . Blog kawan kite lagi cantik >>  SINI
( Apsal tajuk entry ni 'Yeah , yeah !' )

Nak tahu ? Sebab dah nak cuti !! Kalau cuti ... nak buat apa ?? Menghadap blog 24jam ke ?? Esh ! Lama2 mati kebosanan lah aku ! Zack nak blog korang .. bagilah link dekat kita punya CBox ye ?? ^^

Kenapa setiap kali aku pergi mana2 .. aku asyik ingat dia ?? Capital A .
Asal ah ? Aku rasa ... NO ! Tak mungkin aku suka dia ?! 
Tolonglah jangan ingat dia je ! 

Tukar topik ....

Korang pernah tengok kucing menjerit dekat Youtube ??
Memang terbaik dari ladang ! Tapi , kadang2 tu mesti edit kan ? Siapa tau ? Hehe ..

 KLIK SINI !
Ok ! Bye ! See You Soon !! >_0

design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.