13 . 3 . 2013 ! I Miss that day !
posted by Zakiah Akma March 16, 2013 0 comments
   

Aish ! Terlepas pulak 13 haribulan 3 hari tu ! Walau pape pun , dapat jugak update kan ? Mungkin ini malam yang terakhir kot saya post . Esok-esok takut internet dah tak ada . *My dad say that* . Sejak kebelakangan ni , saya jadi kusut-masai re-edit balik blogskin ni . Pening kepala kot ! ><
 
Sejak kebelakangan ni jugak saya rasa lain daripada yang lain . Yang saya tak pernah rasa ! Yeay ! Masa tu , nak pergi makmal sains nak buat eksperimen tentang lemak , glukosa dan macam-macam la ! Dalam perjalanan nak gi makmal sains , tetiba nampak DIA ! Lepas tu , saya buat la taktau macam dia tak ada sambil pegang plastik yang berisi makanan iaitu kentang goreng . *Masa tu , dia dekat bilik disiplin dengan kawan dia* . Lepas tu , saya pun pandang la ke bilik disiplin tu semula , dia pun memandang ke arah saya ! Macam tak percaya lah ! Memang tak percaya ! Saya buat dek balik dan terus masuk dalam makmal sains . 
Tercerita lagi .... yelah dah berapa hari tak post something kan ? *Post ni pun tak menarik , i know it .* . Status saya sekarang tengah mencuba re-edit blogskins dan cari blogskins yang sedap dipandang oleh semua blogger . Okay ? Bye ! Saya harap esok masih ada internet !! ><
#Short post . ^^
 
 
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.