It's a beautiful day.
2 March ...
posted by Zakiah Akma March 02, 2013 0 comments



Dah masuk bulan tiga dah . Lupa pulak nak update semalam . First of March pulak tu :'(
Anyway , harap-harap korang semua dah ada impian . Apa yang korang nak bulan tiga ni ? Tell me ... ehehe .  Kalau saya ... tak ada kot . *Gurau je* . Sebenarnya ada ... tapi SECRET . Oklah saya bagitau . Saya nak cantikkan lagi blog saya ni . Tapi , rasa malas pulak . Nak guna template tapi , dah tak reti . Yelah . 2 bulan ni asyik guna blogskins je . Template nak reka sendiri . ><

Kat sini saya nak promote lagi .. Satu cerita yang saya tulis kat Asianfanfics . Childhood Friends  .
Kalau nak tengok watak-watak dia , pergilah dekat link dia . Tekan 'Childhood Friends' . Okeyy ?

Thanks ! Kalau ada akaun kat asianfanfics , suscribes saya ek ? ehehe . )0_0(


Tags : YOU and YOU

design by Wanaseoby