It's a beautiful day.
Majalah sekolah !
posted by Zakiah Akma March 06, 2013 0 comments


Yeay ! Dah dapat majalah sekolah . Semalam , punyalah tak sabar . Haish ~
Beli hari ni , dapat hari ni ! ><
Banyak gilalah gambar-gambar yang menarik . Gambar kitaorang pergi daki bukit dekat Bukit Indah pun ada . Gambar dia pun ada . >///<

Sambil tengok gambar kelas dia , teringat kisah dulu . Time aku form 1 .

Time tu ... rehat tau . AkuNaimi ngan Liyana  nak gi satu tempat ni .*Kelas DIA . Faham-faham jelah*
Lepas tu , kitaorang masuklah nak cari beg dia . Tetiba , botol air Naimi atau Liyana termasuk dalam kelas diorang . *Time rehat tu form 1 ngan form 2 rehat sama* . Jadi , tak adalah orang kat dalam kelas tu .
Kitaorang cari beg dia macam cari harta karun tau tak ! Lepas tu , Liyana ngan Naimi terus keluar . Saya pun join la keluar sekali . Last-last , ada 2 pengawas ni nak tangkap kitaorang . Saya dah lah duduk belakang sekali . Boleh pulak diorang tinggalkan saya . Nasib baiklah Saya tak kena tangkap tau ! Kalau tak abis !

Okay . Nak cerita apa lagi ? Esok , kena bangun awal , bertugas kat PSS . *Pusat Sumber Sekolah* .
Nak tahu ? Hari Sabtu ni sekolah SMKTK ada merentas desa !! 9 Mac ! Birthday Kim Taeyeon kot ! ><
. *Fanatik gila kau ni ! Semalam dengan hari ni ... asyik sebut Taeyeon je .* Sebab dia bias saya !


design by Wanaseoby