I've been fooled ??
posted by Zakiah Akma April 21, 2013 1 comments
 


 

Saengil chulkahamnida , Luhan oppa ! Ingatkan internet connection tak ada . Rupanya sorokkan kat bilik sendiri je . Tajuk tu pasal saya kena tipu je . Ingatkan internet tak de . Lagi satu , saya nak cakap kat blog ni sebab pasal DIA lagi >< Saya pun tak tahu la kenapa saya asyik nak cakap pasal dia je . Dia bukannya kisah pun pasal saya .  


 

Novel ni saya baru beli dekat POPULAR . Best la ! *tak habis baca lagi pun . Saya baca dah sampai bab 16 kot ? Saya nak kumpul novel2 dari akak Sha . Saya dah kumpul 2 novel dari akak ni . Muahahahah ! Novel dia semua tebal2 . Saya tetap nak beli walaupun mahal so kenalah kumpul duit kan ? 

 

Ni novel yang pertama saya beli dekat PUSTAKA RAKYAT . Mahal wooo !

Kalau nak visit akak Sha punye blog >> SINI !

 Ok . Tu je . Saya nak post kali ni . Tadi dah kena marah . Bye ! Annyeonghigyeseyo !


design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.