It's a beautiful day.
Macam - macam lah -.-
posted by Zakiah Akma April 03, 2013 0 comments
Assalamualaikum and 안녕하세요 

 


Ahhh !! Malas pulak rasanya nak pergi sekolah esok !! Kena pergi awal plak ! >< . Yelah , sebagai pengawas PS , kenalah jaga ye ~ 


 

Ni hadiah . Menang masa bulan bahasa . Saya wakil lah 
maknanya . -.- Sebenaranya , bukan ni je ..


Hati aku pedihhh sangat . Masa hari Isnin ,  saya ternampak DIA dengan GF dia . Masa tu , diorang nak gi koperasi . Hatiku pedih banget . ahahahh ! *boleh lagi ketawa kata sedih banget* . Memang sedih sebenarnya . Tapi , saya tak boleh nangis . Dulu , bukan main lagi nangis demi dia . Sekarang , NO WAY lah ! Aku ade maruah okay ?! Takkan lah nak menangis demi lelaki yang .... urgh ! Macam mana nak cakap pon tak tau lah ! Sekarang dah marah ! Tak sedih lagi ! *semangat membara* . Satu lagi yang aku tak suka , tabiaaaaat suka tukar blogskin . Tengok ! Dah tukar lagi . Tak boleh nak tetap lah ! Macam tukar2 pakwe je kan ? So sorry lah ... saya lebih suka SINGLE MINGLE daripada COUPLE TROUBLE . Sorry . Tak berniat nak marah sapa2 . Cuma , terluka sikit hati ni . Nak terus terang , ... jarang jumpa . Dia sekolah pagi . Budak form3 ... nak PMR dah ... kekekeke . Oklah . Itu je kot saya nak cerita malam ni . Tajuk pon , 'Macam - macam lah .' Saya nak cakap macam2 tapi , tak sempat kot ? Dah larut malam . Nak tido ! Annyeong higyeseyo !! >_0


design by Wanaseoby