Tak reti nak menghargai .
posted by Zakiah Akma April 07, 2013 0 comments
 
 
 

Juniel dengan Chanyeol dlm CF Sunny . Jelesnya ! Jangan Juniel jatuh cinta dengan Chanyeol !  Chanyeol pun , siap pegang kaki Juniel lagi ! ahhh ! Can't accept that ! *lari dari topik*

Penting sangat ke rupa ?? Kalau ya pun , tak payah lah nak memilih kan ? Saya minat Chanyeol pun sebab dia seorang rapper yang talent . Pandai main gitar , drum , beatbox , menyanyi dan menari . >///< . 
Tadi saya ade baca satu status kat fb . Ade sorang pompuan ni , dia tukar gmbar fb dia Daehyun dan Youngjae . Lepas tu , ade orang komen cmni "Tak handsome pon ??" . Kalau kat depan mata saya sekarang ni , nak je tampar mulut dia tu . Lagipun , Daehyun dengan Youngjae tu tu idol korea yang talent ape ?! Diorang yang tak minat kpop memang camtu kan ? Jelly la katakan . 

Nak post gambar Chanyeol lah !  ><


 

Pyong ! ~~~
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.