Hi and Bye
posted by Zakiah Akma May 12, 2013 0 comments
 
 

Macam tu la saya bangun . Rambut saya tebal macam baru lepas kena rebus . Tapi , rambut saya bukan maggi yek cuma kerinting sikit . Rindu pulak rambut dulu . Sekarang , tengah dengar lagu SHINee - Sherlock . Best jugak lagu ni walaupun ada lagu baru Dream Girl . Juara 3 kali kot lagu Dream Girl . Tadi , saya ada main satu game . Susah jugaklah nak kena cari 11 orang untuk ditag . Soalan pun kena bagi . Nasib  baik tak bagi 100 soalan . Payah nak jawab nanti . Satu hari ni , download lagu kpop je banyak . Lagu lama-2 pulak tu . Minat lagu lama-2 je . Oh ! Terlupa pulak ! Hari ni ada Asia Super Showcase  kan ? Sapa pergi ? *angkat tangan tinggi-2* Jelesnya sapa yang dapat pergi . Hah ~~ Saya tak habis jawab kertas peperiksaan lagi . BM , BI dengan MATH . Resah sebenarnya ni . Sepatutnya kena ulangkaji tadi . Ni tak , dengan internet je . Tadi , dah kena marah . Nak ulangkaji MATH dengan BM je . BI senang jugak lah . Haritu cikgu kata ade buat karangan . ok lah tu . 


MATH . Musuh utama ku . Saya tak berdepan dengan dia hari Isnin lepas . Kena bertarung kot . Kawan-2 saya kata exam math susah gila . Sampai kan kawan saya yang sorang ni tinggalkan 2 kertas soalan math . Budak-2 KRK pun diorang kata susah nak jawab . Mesti ramai failed kan ? Saya tak sanggup . Apa-2 pun , hirau kan tajuk kat atas tu . Bukan nak HIATUS pun . Rasanya mungkin . AKAN . Sebelum saya terlupa , HAPPY MOTHER'S DAY for every mother in this world ! Thanks for feed and raised me well . I appriciated it . Thanks , mama . Well , rasa nya dah tak ada apa kan ? Terlebih cakap pulak dah :p . Sampai disini saja lah .... Assalamualaikum ! 



FREE PICTURE . Nak amik ? Boleh .. tapi , tak boleh download . Tengok hafal dalam otak je . *gurau*
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.