Labour Day :D
posted by Zakiah Akma May 01, 2013 1 comments
 


Source ; taeyeon_ss

Cuti ? Woah ! Dalam minggu ni ,saya sekolah 2 hari je . Sebab nye ... I have a fever . Isnin dengan Selasa mana datang sekolah . Rindu pulak dengan sekolah :'(  Nak bagi diorang coklat lagi . Coklat pergi lawatan hari tu . Naimi , sori . Aku tak cukup duit nak beli coklat untuk ko dengan Liyana . Sorry 
 Alamak ! Esok bertugas la pulak >< Rasa malas membuak-buak . Kalau tak larat tak payah bertugas . Lagipun , kan saya baru je baik demam kan ? Ceh . Berlagak pulak dia . Homework pun mesti berlambak kan ? Aduhh ! Rasa macam tak ade apa nak bagitahu . Actually , saya nak hilangkan habit saya yang suka tukar-2 skin ni . Skin ni dah terlalu cantik di mata saya . Kelabu . Memang saya suka skin macam ni lagi-2 bila saya yang edit . Kalau kita edit sendiri skin , mesti rasa puas kan  ^3^ . Ok lah .Saya rasa mungkin saya semi-hiatus kot ? Tengok lah keadaan saya . 

Assalamualaikum :)



design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.