Akhirnya ...
posted by Zakiah Akma June 02, 2013 1 comments
   
 

Assalamualaikum ;) Sudah sekian lama tak update . Sebenarnya , boleh je post tapi disebabkan internet ni slow motion jadi , saya tak dapat nak post . Well , kita semua dah tahu kan yang EXO dah buat COMEBACK ! Happy gile la ! Rasa nak terlompat-lompat bile dengar lagu 'Wolf' . Amazing meh ~ Chanyeol tetap cool mak ! Comel gile bila dia rap tu . Part yang asyik nak ulang je .... Congratulations to me sebab baru menang header + footer . Tapi , tak amik lagi hadiah nye ... rindu tak dengan saya ? *kehkehkeh* saya pun windu jugak .... dengan blog saya lah . 
 
Semalam , tido dekat hotel S.Bee kat Johor .. lupe plak nama tempat tu . Tapi , bermula huruf S la . Best tetap best ! Walaupun , banyak bujang-2 tapi , tak kisah pun . Tak boleh curi hati saya ni . Hari ni , pukul 3 lebih tadi , baru balik dari Johor la . Penat seh ! ~ Tapi , bahagia . Hotel tu simple but neat ! Saya suka gile dengan hotel tu . Demam-2 pun tido dengan ber-aircond sejuk gile !! Semalam , saya , adik saya , adik sedara saya , abang sedara saya lepak kat bilik hotel keluarga saya . Kitaorang dengan bergelak ketawa tengok cerita Hero Zero 2 . Channel Singapore kot ! Berspeaking-speaking bagai . Lelaki tu asyik nak berangan jadi superhero je .. dah nama pun Hero Zero ... lepas tuh , tengok cerita Women of Ninja Warrior . Memang teror habisss lah !! Syok kot tengok pompuan panjat sana-sini . Tapi , part yang takleh blah tu , pakaian diorang . Seksi amat !! Adik sedara saya pun , sampai kata ,"Ya ALLAH !! Tukar-2 !" . Last-2 , tengok balik . Shakaaiiii...
Cuti-2 Malaysia nih , ramai yang buat kenduri kahwin la ... kenduri tahlil lah ... yela ... takkan nak tercongok depan tv cerita Spongebob  sambil makan keropok Super ring . *ayat ntah betul ntah tidak*
Sejak jarang post nih , banyak yang saya nak cerita kan . *Tengokla ayat-2 kat atas tu .. berjela bagai*  
 Sebenarnya , banyak lagi nak post , tapi masa tak mengizinkan .. Byeee !! XD
 
 
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.