Giveaway Cutie Bloggies by Afrina Tarmizi aka MissRainxx
posted by Zakiah Akma December 09, 2013 0 comments
Assalamualaikum and Annyeonghaseyo :)

Click barner untuk join this simple giveaway




Title Blog :  C h a n y e o l ;
Warna blog : hitam , kelabu dan putih .
Tema blog :  kpop (Chanyeol)
saya mula berblogging : Dis 2012
saya akan updated bila : bila saya tak malas atau ada GA atau Segmen yang menarik .


       Selamat sejahtera kepada semua bloggers . Nama penuh saya  , Nur Zakiah Akma Bt Zainal Abidin . Nama nickname saya ; Zie / Zakiah / Zack . Malam ni Zie rajin sket nak update . Tadi , time Zie nak submit skin baru kat blogskin , Zie check kejap blog Zie . Time tu jugak terperasan sesuatu kat cbox , kawan Zie ,  Nai ade tagged Zie kat satu GA ni . Zie merayau-rayau jap . Lepas tuh baru join . *Merayau pun 1 minit je :p * Tengok blog-blog para sponsor ..... pergh !! Comel-2 !! Serious Zie cakap o_o . Cumeyy ! Blog Missrainxx pun ape kurang nya . Kawaii jugak !


       Apa yang Zie suka ? Blog yang ringkas dan berwarna kelabu ! Zie memang fanatik warna kelabu ! Hitam pun minat jugak ! *Chanyeol pun minat hitam >.< * Kekadang , Zie nak semua barang Zie warna hitam + kelabu jee . Tak feminine langsung -.- Sejujurnya , Zie jeles sikit tengok blog yang comel-2 ni ! Rasa nak guna jee :p . Zie pun dah tak tahu nak cakap apa lagi . Kalau sudi , jalan-2 lah kat blog simple ni :)

      
Zie tagged .. Zack dan Ayuni .
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.