It's a beautiful day.
Family Day at D'Alai Homestay !
posted by Zakiah Akma January 20, 2014 0 comments
 


Assalamualaikum and Annyeonghaseyo ! Zie nak kongsi sket cerita pasal Family Day yang berlangsung pada 18 Jan 2014 lalu . Birthday mama Zie tuh ! Memang terbaiklah tempat tuh . Ade 15 bilik tapi , pengerusi (mak enon) amik 13 bilik je . Kalau semua dah kahwin nanti , tak cukup 15 bilik yooo ! Hahaha . Kolam plak ade 3 . Satu untuk kanak-2 . Satu sederhana kira paras perut Zie dan yang dalam punya 4 kaki kot . Paras badan Zie ! 


Keluarga Zie dapat bilik nombor 10 . My birthdate ! kekeke . Zie sekeluarga dan yang lain-2 datang pada 17 Jan . Malam tuh pulak ade pembahagian group . Kebetulan Zie dapat rumah merah dengan abah dan mama Zie . Zie time tuh plak la pakai baju merah dengan tudung merah ! Semua gelak . Zie pun blur-2 tak perasan pakai baju merah . Adik Zie dapat rumah biru . 


 

*Budak lelaki yang gelap sket dan pkai inner kat dlm tuh adik Zie*



 

*Zie sorang je perempuan kat kolam sederhana tuh T__T*

 

*Zie tgh angkat tangan . Tengok yang paling kiri yang tgh berdiri . Angkat tangan smpai tak nampak muka . Sebelah Zie , tu abah Zie :) Mama Zie duduk pakai spek mata*


 

*Zie tengah nak betulkan tshirt tuh*


 

*Kumpulan kuning ! Comel je Aqil >3<
 

*Zie taktau nak posing camana lagi -.- Time tuh game dah nak start*


 Nak buat tempahan tak ?

Klik >sini< kalau nak tau tentang D'Alai Homestay ! *Zie duduk bilik nombor 10 dulu ... kekeke . Rindu rasanya T__T Nak duduk situ lagi !! >o<
~~~~ ABaikannnn ~~~~

Labels:

design by Wanaseoby