June ~
posted by Zakiah Akma June 01, 2014 0 comments
 
 
   
Bulan Jun ni memang bulan fav Zie ! Sebab Zie dilahirkan pada bulan ni. Lagi 9 hari lagi.... /tak sabar/ hoho. Lagipun , crush Zie pun lahir pada bulan ni. Kawan Zie pun lahir bulan ni jugak! Ahhh ! Zie asyik terbayang-bayangkan bayangan dia je !! Siapa lagi kalau bukan crush Zie atau orang yang Zie suka ni! Kalau nak tau sapa dia ni , gi kat unprivated diary Zie. Cari lah link blog tu kat mana-2 dalam blog ni hehe. And , ramai jugak yang buat GA dgn segmen. Zie nak join tapi kemalasan ni lebih menguasai. Internet pun dah tak laju sangat. 
 
 
Sekarang , Zie dah minat dengan BTS ! /bangtan seonyeondan/ huooohhuuu ! Tarikh debut diorang la harijadi crush Zie ! Zie tertarik dengan group ni time tgk show diorang kat MuBank lagu Boy In Luv . Sebelum tgk show diorang tu , Zie pernah berborak dgn kawan Zie ni . Dia kata V hensem so Zie buat la research mengenai V ni . Zie suke la jugak tgk muka dia tp lepas tgk show tu , Zie mula tertarik dengan Jungkook, golden maknae ! Walaupun Zie minat dekat Jungkook tapi tadi lepas tgk gambar V je ... rasa nak picit-2 pipi dia ! Comel sangat lagi-2 bila dia jelir lidah! Meh Zie letak gambr comel dia tu !
 
 
comel nya V ! >_<
 
 
Sudah-2 la nak fangirling ni .... Zie pun dah tukar blog ke baju yang lama semula. Tapi, dah tukar sket-2 la. Light pink + Kelabu. Warna ni bersempena crush Zie yang digelar WinPeach dan kelabu pulak warna fav Zie. Tu je maksud dia. hehe. Tahun ni ... seriously busy gile ! Tak dapat main bola tampar sgt .. tahun dpn kitaorang kena lawan dengan sekolah lain. Zie ni bukannya reti sangat main bola tampar ni sekadar suka-2 bole la. Bola baling Zie pandai la jugak sbb pernah lawan dgn kelas-2 lain masa darjah enam.
Apa yang Zie merepek dah ni ~ Taktau nak taip apa lagi. Sebab dah kekok nak update kat blog ni. 3 bulan dah tak update. Korang ronda-2 la jap kat blog ni atau blog-2 Zie yang lain. Tekan je mana-2 kotak kat atas entry ni. Klau boleh , singgah la baca novel Zie. Beri komen sket . hehe. Bye ! Pyonggg ~~
 
 
my kid leader with Bangtan Boys !! >_<
design by Wanaseoby. edit by Zakiah Akma.