It's a beautiful day.
Preloved Comics Giveaway by NaeZie
posted by Zakiah Akma October 14, 2015 2 comments







Sebenarnya, Zie dengan Nae ade buat giveaway komik. Kitorang adakan giveaway ni sebab nak bagi buku-2 kitorang yang dah lama tak baca. Kesian buku-2 ni, terbiar takde siapa nak baca and kalau kene buang membazir pulak. So, dengan ini, kitorang nak carikan diorang owner baru ^^ Tu pun kalau para bloggers nak masuk. Giveaway ni memang terbuka kepada bloggers sahaja.

a.n// komik bertambah!! cepat join XD



Kalau nak join giveaway kami, sila klik sini. ^^
//Zie agak malas nak tulis arahan semua. sorry ^^'' //
design by Wanaseoby