It's a beautiful day.
3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN
posted by Zakiah Akma November 14, 2015 3 comments


Assalamualaikum! Haha! Setelah habis exam dan kerja spbt semalam, harini Zie nak join giveaway banyak-2! Dah lama tak join rasa rindu pulak! ^^ Ok. Syarat giveaway ni senang sangat. Tak payah like-2 gambar or kena bukak website lain. Just follow je ^^



Hadiah pun memang menarik iaitu 3D puzzle. Dah lama tak main puzzle ni +0+ Memang Zie harap dapat menang in sha allah.


HADIAH UNTUK PEMENANG

Dah nama pun 3D puzzle giveaway jadinya pemenang akan mendapat 3D puzzle. Kadar bilangan hadiah ditentukan mengikut bilang peserta. Setakat ini 5 3D puzzle sebagai hadiah untuk pemenang. Harap GA ini akan mendapat sambutan daripada kalian semua. Pemenang bakal ditentukan:

  • 1 3D puzzle untuk top referral. 
  • 4 3D puzzle menerusi khidmat random.org.
  • Hadiah misteri untuk peserta pertama.



design by Wanaseoby