profile refresh tutobies exchange biases dashboard follow






❝ I regret nothing.❞





OWNER;

Welcome to my blog! You are allowed to visit here! I'm a kpopper. You wanna read some BTS jokes? Click here. Visit this blog anytime you want :)

Twitter. Ask.Fm.

Maafkan saya atas penggunaan "aku" kepada bloggers atau readers yang lebih dewasa dari diriku ini.

Memory;



Followers;

{}


Credit;

© 6 MAY 2014 - Basecode by UHBMY, Atiqah & Wana. Skins by Zie.

"Don't ever try to be a copycat person! Allah nampak tau!"
r a n d o m ;;
19 Mar 2016 | 1 Comments

Assalamualaikum and 안녕하세요


so, yeah. hi. rindu pulak nak update dekat blog ni. busy dengan homework aje. internet dekat rumah masih tak bayar lagi, ni pun dekat ofis mak. pinjam laptop orang ;p sekarang pulak, cuaca panas melanda and malam-malam pun still rasa bahang dia. aku pulak jenis yang malas nak keluar rumah memang duk terperap dalam rumah baca cerita-cerita kpop dekat wattpad je. nak update fanfic sendiri pun dah malas. cuti-cuti ni pun cikgu bagi homework tapi nasib baiklah akaun dengan bm je. hehe. cikgu baik :D 


lepas cuti ni, ada sukan tara. taktau lah jadi ke tak. hmm. harap jadi lah. kalau tak jadi pun, tak pe jugak hehe XD aishh banyak merapu pulak dekat blog ni. seriously, tahun ni memang tak sempat nak update blog T^T dahlah nak exam besar pulak bulan 10 ke 11 ni. mood nak exam pun macam ada tak ada je. kawan-kawan lain pun cakap benda yang sama. haritu ujian satu pun, ramai moody. rasa macam ada 'aura' gelap dekat badan diorang. ceh. nipu lebih :p


daripada aku merapu lebih banyak lagi, aku minta diri dulu. pyong~!! p.s ada masa aku update lagi T^T

Labels: , ,

Blogger Aini Shah said...

Hi Zakiah, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

 

Post a Comment

Please type nice words okay ?