bts save me now on webtoon!

January 17, 2019

Assalamualaikum and 안녕하세요!


yeah peminat bts semua!! this is the moment that we have been waiting! i think this is smeraldo book yang diorang cakapkan. and i already read it today! i get angst and sad vibes when i was reading the three chapters they already published. we could get the theories we want OH MAN GOSH it took literally three or four years to get our clues right! but, thanks to big hit too, my favorite cartoonist get to collaborate with them!!! please read other lico's works guys, it's worth it!

so, kepada sesiapa yang bukan peminat bts but peminat webtoon, anda disarankan untuk membaca (cehhh). jika ada masa lapanglah. even ada je bukan peminat kpop yang baca save me ni. tak percaya, selongkar komen-komen diorang HAHAHA. 

sekian, itu sahaja daripada saya. selamat malam semua :)

marilah dengar lagu di bawah ni kejap. janji korang akan tidur lena lepas dengar hehe~



park jimin (bts) - promise 

You Might Also Like

0 comments